Kauan on tämä matkani kestänyt ja se jatkuu yhä!

 

2022 aloin miettiä mikä on se metodi, jolla pystyn auttamaan itseäni sekä muita. Niin sitten elämääni tuli kvanttihoito.Erittäin tehokas ja voimallinen hoito. 

2021 olen päivittänyt ja lisännyt tietoa ja taitoa Maiccu Kostiaisen Mestarit eläinkommunikonti kurssilla. 

Syksyllä 2017 oli taas aika ottaa uusi askel elämässä. Aloitin Kalevalaisen Jäsenkorjauksen opiskelun. Valmistuin syksylla 2020 ja minut läytää Kansalääkintäseuran rekisteristä.

 Myös eläimet ovat tärkeitä ja haluan auttaa niitä. Siksi aloitin syksyllä 2022  eläinten kalevalaisen jäsenkorjauksen kurssin. 1/4 on nyt käytynä. 

Keväällä 2016 kävin Access Bars™ kurssin ja totesin sen myös erittäin toimivaksi metodiksi. Voin lämpimästi suositella tätä rentouttavaa hoitoa.

Lapsesta lähtien eläimet ja luonto ovat olleet minulle todella tärkeitä. Kuten myös mielenkiintoni kaikkea näkymätöntä kohtaan. Välillä on ollut hiljaisempia aikoja, kun olen keskittynyt normaaliin arkeen. Olen lukenut paljon kirjallisuutta ja käynyt erilaisilla  kursseilla, sekä opetellut erilaisia taitoja. Ne ovat olleet tarpeellisia juuri siinä hetkessä matkallani, kun olen etsinyt omaa tietäni. Esim. Esko Jalkanen-Luonnonvoimat yhdistys toi minulle varvun ja sen käytön kautta ikkunan näkymättömään maailmaan. Theta Healing® perus-ja jatkokurssi (2012) antoivat minulle keinon saada yhteyden eläimiin korkeimman ja puhtaimman kautta. Ilonsäteen tietoisuusvalmentaja®-koulutus (2014) on auttanut minua erilaisten energioiden tunnistamisessa.  Auratransformaatio™ (2015) oli myös hetken hyvä kokemus, mutta nyt se on purettu pois. Kaikella on aikansa ja paikkansa.

Sydämellisesti Tuija Rahkama